Auke Hulst te gast op 20 september

Foto: Mark Uyl

Na een lange stop in verband met het coronavirus, ontvangen we in september weer een literaire gast. Auke Hulst komt op zondagmiddag 20 september 2020 vertellen over zijn schrijverschap en wellicht ook over zijn leven als muzikant.

Voor deze bijeenkomst gelden bijzondere regels in verband met het coronavirus. Zo is de lezing alleen toegankelijk voor leden en kunnen we helaas niet meer dan 75 mensen in de Oude Mariakerk herbergen.

U kunt zich aanmelden voor 20 september door een mail te sturen naar onze secretaris. Doe dat in ieder geval vóór 16 september, maar ook zo snel mogelijk, want bij de toewijzing van de plaatsen geldt: wie zich het eerst meldt, wie het eerst een plek heeft. Bij de bijeenkomst gelden nog meer bijzondere maatregelen, zie daarvoor de mail die u als lid heeft ontvangen.

Goed nieuws is dat we met Jaap Scholten een inhaaldatum hebben kunnen plannen. Hij zou eerst op 15 maart komen, maar die dag viel door de corona-crisis uit. We ontvangen Jaap nu op een nieuwe datum: 4 oktober. Leden van Deventer Literair ontvangen nog een e-mail met alle details over de bijeenkomst.

Lees meer over de bijeenkomst met Auke Hulst in het infobulletin. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *